Az eredetileg tervezett The Prozac Sessions cím helyett The Long Road Home címmel 2017. február 17-én jelent meg az Asking Alexandria élére tavaly októberben visszatért Danny Worsnop énekes első szólólemeze. Worsnop 2008 óta tolta az Asking Alexandria szekerét, ám 2015 januárjában elhagyta a zenekart, hogy több időt tölthessen másik bandája, a We Are Harlot élén. A felek azonban hamar rájöttek, hogy egymás nélkül nem tudnak létezni, így aztán az Alexandria hamar megvált az ukrán származású Denis Stoff énekestől, hogy újra Danny legyen a frontemberük. Nem is kellett sokat várnunk és szimplán Asking Alexandria címmel 2017. december 15-én jelent meg az új Asking Alexandria lemez, amit nálunk is bemutatnak majd a Budapest Parkban, június 18-án, méghozzá a Bullet For My Valentine, a Blessthefall, a Caliban és a Shvpes társaságában. Az Asking Alexandria friss klipje az Alone In A Room dalhoz készült.

Ahogy már megszokhattuk a Budapest Park és a New Beat jövőre is igyekszik minden műfaj rajongójának örömet szerezni, ezúttal a metál szerelmeseinek hozunk jó híreket: 2018. június 18-án a walesi metalcore formáció, a Bullet For My Valentine koncertezik nálunk, partnerük pedig az Asking Alexandria lesz. Zúzásra fel!A metalcore színtér két súlyos szereplője – és még további be nem jelentett vendégek – már biztosan borzolják majd a hajakat jövő nyáron. A Bullet For My Valentine még sosem volt headliner koncerten nálunk, utoljára 2016-ban jártak nálunk a Sziget Fesztiválon, nem sokkal legutóbbi lemezük a Venom megjelenése után, de Matt Tuck frontember egy korábbi Twitter üzenetéből következtetve az sem kizárt, hogy hozzánk már friss anyaggal érkeznek. A walesi banda a kétezres évek egyik legmeghatározóbb metál zenekarává vált, több millió eladott lemezzel és óriási rajongói bázissal nemcsak Európában, de Észak-Amerikában és Japánban is. Zenéjük az agresszív riffek, fejletépő zúzás és szenvedélyes dallamok elegye, virtuóz játékkal megfejelve.

A Bullet For My Valentine mellett ráadásul a New Beat visszahozza nekünk az Asking Alexandriát is, akik idén tavasszal adtak telt házas bulit az Akváriumban. A brit metalcore csapat még az áthatolhatatlannak tűnő mainstream média falait is át tudta törni kőkemény muzsikájával. A zenekar életében 2015 komoly változást jelentett, amikor is Danny Worsnop kilépett a bandából, akinek Denis Stoff vette át a helyét, és vele rögzítették The Black című lemezüket is, míg végül 2016 végén Danny vissza nem tért banda társaihoz és barátaihoz. A csapat ráadásul hamarosan új lemezzel is jelentkezik, így június 18-án a Budapest Parkban már az új Asking Alexandria számokra is tombolhatunk.

JEGYEK:
✚ Küzdőtér ✚
➝ Super Early bird: 6999 Ft
➝ Early bird: 7999 Ft
➝ Limitált elővétel 2018.05.18-ig: 8999 Ft
➝ Normál ár 2018.05.19-től: 9999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 13999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 13999 Ft
➝ Jobb első terasz: 13999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 13999 Ft

FACEBOOK ESEMÉNY : ITT!