Suicide Society címmel 2015. szeptember 18-án jelent meg a kanadai Annihilator eddigi legutolsó nagylemeze. Az 1984-ben alapított banda Budapesten is bemutatta a nótákat: 2015. október 19-én az A38 Hajót süllyesztették el zenéjükkel Jeff Watersék (a koncertről anno ITT írtunk bővebben). Az igaz, hogy a banda idén januárban Triple Threat címmel piacra bocsájtott egy duplalemezes kiadványt, de azon a tavalyi Bang Your Head Festivalos fellépés mellett a másik discen egy akusztikus megközelítésű gyűjteményt tártak elénk. Jó hír, hogy a banda március óta új lemezen dolgozott, az pedig még örömtelibb, hogy a For The Demented címmel november 3-án megjelenő lemezt, újfent bemutatják nálunk élőben. Az új album borítóját Havancsák Gyula készítette. A most pénteken boltokba kerülő lemezen továbbra is Jeff Waters énekel, akárcsak a legutóbbi, 2015-ös Suicide Society korongon. Rajta kívül Rich Hinks basszer, Fabio Alessandrini dobos és Aaron Homma gitáros alkotja a jelenlegi felállást.

Ez a formáció a Testament és a Death Angel társaságában mutatja be Budapesten a For The Demented albumot. A thrash orgia november 18-án lesz a Barba Negrában és az csak természetes, hogy az összes belépő gazdára talált.

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk: három, műfajában külön-külön is kultikus zenekar állt össze egy masszív őszi európai körútra. A Bay Area thrasher óriás Testament legutóbbi lemezének címét viselő, Brotherhood Of The Snake turné vendégzenekarai az úgyszintén Bay Area-béli Death Angel, akik a szintén tavalyi The Evil Divide albumukat turnéztatják, valamint a  Jeff Waters vezette kanadai Annihilator, akik a For The Demented címmel november 3-án megjelenő nagylemezüket promotálják majd a koncerten. A három zenekar november 18-án Budapesten, a Barba Negra Music Club színpadán lép fel, és a napokban elfogyott rá az utolsó belépő is.

Facebook esemény

Annihilator – For The Demented
(November 3 – Neverland Music / Silver Lining Music)

01. Twisted Lobotomy
02. One To Kill
03. For The Demented
04. Pieces of You
05. The Demon You Know
06. Phantom Asylum
07. Altering The Alter
08. The Way
09. Dark
10. Not All There