Suicide Society címmel 2015. szeptember 18-án jelent meg a kanadai Annihilator eddigi legutolsó nagylemeze. Az 1984-ben alapított banda Budapesten is bemutatta a nótákat: 2015. október 19-én az A38 Hajót süllyesztették el zenéjükkel Jeff Watersék (a koncertről anno ITT írtunk bővebben). Az igaz, hogy a banda idén januárban Triple Threat címmel piacra bocsájtott egy duplalemezes kiadványt, de azon a tavalyi Bang Your Head Festivalos fellépés mellett a másik discen egy akusztikus megközelítésű gyűjteményt tártak elénk. Jó hír, hogy a banda március óta új lemezen dolgozik, az pedig még örömtelibb, hogy a főnök szerint az új dalok az Annihilator mára legendássá vált első két albumára hajaznak majd. Az pedig csak hab a tortán, hogy az őszre várható Annihilator lemez dalait élőben is hallhatjuk majd, hiszen november 18-án Budapesten ismét fellép az Annihilator, méghozzá a Testament és a Death Angel társaságában. Jegyek mától kaphatóak!

„Képzeljétek el a Never, Neverland albumot nyakon öntve némi Alice In Hell-lel. Aztán adjatok hozzá olyan gyors dalokat, amelyekből nem hiányzik az említett lemezek furcsa és őrült dallamossága. Toljatok hozzá egy kis Brain Dance-t és hasonlóan technikás, nehezen eljátszható témákat. Ebből vegyétek ki azokat a kommerszebb refréneket, amiket a legutóbbi lemezre írtam, és tegyetek hozzá eredetibb énekstílust. Mindig öröm új lemezen dolgozni, mert rengeteg meló, és a saját gyerekedről van szó, de ez most tényleg másmilyen lesz. Általában nem szoktam előzetesen azt mondani a soron következő albumról, hogy ez most fantasztikus lesz, most viszont igen, mert bassza meg, szerintem tényleg az egyik legjobb, amit valaha készítettünk. Ennek talán az az oka, hogy volt egy társproducerünk is, aki velem közösen írta a zenét. Rich Hinksről, az angol basszusgitárosunkról beszélek, akinek a jelenléte komoly seggberúgást jelentett számomra is: feléledtem tőle, és ráébresztett egy csomó mindenre. Sokat beszélt arról, mi mindent szeretett a korai Annihilator-stílusban, és egyértelművé tette: nem szükséges megpróbálnom lemásolni a korai lemezeket, az ilyesmi ugyanis a legnagyobb hiba a világon. Anélkül terelt vissza ehhez a vonalhoz, hogy megfordult volna a fejemben: oké, akkor most csináljunk valami olyasmit.”

Facebook esemény

Jegyek pedig már kaphatók az alábbi linken

JEGYÁRAK:
▲ EARLY BIRD: 6999 Ft – csak a Barba Negra online felületén június 30-ig!
▲ ELŐVÉTEL július 1-től: 7999 Ft
▲ HELYSZÍN: 9999 Ft

FIGYELEM! Az óriási érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy mindenki időben váltsa meg jegyét a rendezvényre, a koncert nem fog átkerülni más helyszínre! 

MEET&GREET:
Találkoznál a zenekarral? Az alábbi linken limitált meet&greet csomagot vásárolhatsz! Figyelem, nagyon fontos, hogy a koncertre való belépésre önmagában nem jogosít, tehát kizárólag meglévő belépőd mellé válthatod!

A csomag tartalma:

  • VIP előzetes belépés a helyszínre
  • exkluzív találkozó a Testament tagjaival
  • fotózkodási lehetőség
  • dedikálás (fejenként két tárgyat lehet aláíratni, beleértve akár egy gitárt is)
  • 1 darab 8x10cm-es dedikált fotó
  • Testament tornazsák
  • 1 csomag Testament gitárpengető
  • hivatalos meet&greet laminált pass

NYEREMÉNYJÁTÉK:
Vásárold meg belépődet kedvezményes áron az alábbi linken, mi pedig kisorsolunk az Early Bird jegy tulajdonosok között egy darab meet&greet csomagot!