A 2017 márciusában alakult dunaszerdahelyi Anima zenekar új klippel jelentkezett.

„Apropója, hogy befejeztük az első nagylemezünk munkálatait és mielőtt elérhetővé válna az anyag szeretnénk egy kis videóval felvezetni.” – árulta el Bíró Máté, a zenekar frontembere.

A dal a Ne add fel! címet kapta. „A klip egy elcseszett zombie szerelemről szól. Mivel nem kell megfelelnünk senkinek így csinálhatunk marhaságokat. Na pont ilyen a klip is. Nagyon passzol a szöveg a képi világra.”

A felvételeket Nagyudvarnokban forgatták és minden az elképzelésük szerint zajlott. „Köszönjük minden segítőnek és közreműködőnek, hogy elkészülhetett ez a klip.”

Nézzétek meg az újdonságot:

A bemutatkozó lemez hamarosan elérhető lesz és 11 dalt fog tartalmazni, melyek között ott lesznek a már portálunkon is bemutatott szerzemények: Csak arra kellesz, Küzdened kell, Idő, Nem számít.

A dunaszerdahelyi Anima tagjai ismert zenészek: énekes-basszusgitárosa Bíró Máté, gitárosa Kreisz József, dobosa pedig Bíró Dávid. A zenekarral élőben biztosan találkozhatunk december 28-án a dunaszerdahelyi Rockkarácsony fesztiválon a városi sportcsarnokba, ahol a Road, Pokolgép és Phoenix RT mellett lépnek színpadra.