Október 25-én már ötödik nagylemezét jelenteti meg az ausztrál Airbourne. Az anyag címe Boneshaker lesz és az ausztráloktól megszokott boogie-s rock’n’rollt rejti majd. Az anyagot Nashville “elsőszámú producere”, a hatszoros Grammy-díjas Dave Cobb producerrel készítette a csapat és segítségével, egy élettel teli Airbourne-koncert lelkületét örökítették meg a lemezen. Az új album borítóját Matt Read (Combustion Ltd) és Sean Tidy (Design House Studio Ltd) közösen tervezte és kivitelezte.

Külön jó hír, hogy az új album turnéjával novemberben visszatérnek Magyarországra. A koncert a Barba Negrában kerül megrendezésre november 5-én, vendégük pedig a ’90-es évek derekának egyik népszerű amerikai rock’n’roll-alakulata, a Supersuckers lesz. Az új Airbourne album címadó dalához most megérkezett a klip is.

A koncert Facebook oldala

2019. november 5. Budapest, Barba Negra

Airbourne & Supersuckers

“Az egyik kedvenc bandánk visszatér a Barba Negrába. Legutóbbi klubkoncertjük óta várjuk, hogy újra a 11. kerületben fogadjuk őket. A Fezen-buli után végre hírt adhatunk róla, hogy az Airbourne újra Budapesten koncertezik.”

Jegyek:
– 4900 Ft- // limitált darabszámú kedvezményes jegy
– 5900 Ft- // teljes árú jegy
– 8900 Ft,- // galéria jegy

Jegylink – Rock1

Airbourne – Boneshaker
(Október 25 – Spinefarm/Universal)

01. Boneshaker
02. Burnout The Nitro
03. This Is Our City
04. Sex To Go
05. Backseat Boogie
06. Blood In The Water
07. She Gives Me Hell
08. Switchblade Angel
09. Weapon Of War
10. Rock ‘N’ Roll For Life