Hétvégén megjelent 2017-re tervezett albumunk (Semmiből – a semmin át) felvezető kislemeze, a “Hol a senki jár”. Hangulatilag azt a dallamos súlyt képviseli, ami eddig is jellemző volt ránk. A keverésen és masteren ezúttal Köteles Leanderrel dolgoztunk, akinek segítségével egy igazán modern és dögös hangzású végeredmény született. Az új szörnyeteget fizikailag 7″-os vinyl korongba zártuk, s mivel itt egy nótáról van szó, a gyártó (vinylteam.hu) felajánlása alapján a single másik oldalára – némi techinkai díj ellenében – kérésre felvésik a kedvenc Agregator dalodat.

A klasszikus technológia mellett készült egy szöveges videó is, amit elértek a megújult Agregator weboldalon (www.agregator.hu) – és persze hallgathatod napközben a szokásos streaming oldalakon (Spotify, Deezer, stb.).

Már a jövőre tekintve pedig beindult a munka az új lemez “Az egésztől innen – mindenen túl” dalának refrénjét éneklő Bűnös Kórussal. A dalról annyit kell tudni, hogy az underground élményekről szól és emlékezik azokra, akik már nem lehetnek velünk ezen az úton. Az eddigi szereplőket láthatod itt.Ha szeretnél csatlakozni, írj ránk a facebook-on vagy az info@agregator-ra és megbeszéjük hol lesz a legközelebbi alkalom 🙂

Az új nótát élőben a következő bulikon hallhatod:

április 8. Szombathely, Végállomás (Moby Dick: Kegyetlen évek 25 tour)
április 14. Budapest, S8 Underground (Death Friday + helyszíni Bűnös Kórus felvétel)
május 13. Tatabánya, Roxxy Music Café
június 17. Graz (AT), Club Wakuum
július 17. Rockmaraton Fesztivál 

Hol a senki jár (szöveges video)

Bűnös Kórus

Az egésztől innen – mindenen túl (demo)