Az In The Shadows című dal 15 éve komoly áttörést hozott a finn, The Rasmus nevű zenekarnak és több, mint 1,5 millió CD fogyott belőle. A négytagú rockzenekar az évfordulót egy különleges kiadvánnyal, valamint egy nagyszabású világturnéval ünnepli meg, amelynek keretein belül október 18-án Budapestre is ellátogatnak.

A napokban a The Rasmus legnagyobb slágerét, az In The Shadows-t értelmezte újra az egy milliárd Spoitfy streammel büszkélkedő belga DJ/producer, Lost Frequencies. „A Rasmus melankóliával átitatott rockzenéjét szerettem volna keverni az rám jellemző elektronikus zenei elemekkel. Először a Tomorrowland nagyszínpadán játszottam, emlékezetes pillanat volt. Lauri érzelmekkel teli hangja tökéletesen illik a Dj szettembe, és kiemelt része a fellépéseimnek azóta a dal. Nagyon örülök, hogy végre meg tudom osztani mindenkivel” – mesélte az idei Volt Fesztiválon is fellépő Felix De Laet aka Lost Frequencies.

Osztatlan sikert arató, az A38 Hajón 2018-ban tartott koncertje után, október 18-án újra Budapesten a The Rasmus! A megkerülhetetlen slágerekkel világhírnévre törő finn csapat aktuális turnéján a biztos befutást jelentő lemeze, a Dead Letters anyagát játssza újra. Aki odáig volt érte akkor, vagy csak később szerette meg Lauri Ylönen és zenekara 2003-as mérföldkő