2018-ban harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Ukk & Roll Fesztivál. A Megyer Camp megszűnése után a térség motoros barát rockfesztivál nélkül maradt, de az eredeti helyszíntől néhány kilométerre található Ukkon évről-évre színvonalasabb programmal, neves fellépőkkel várják a fesztiválozókat. A szervezők emellett komoly figyelmet fordítanak a tehetséges feltörekvő zenekarokra, így a jövő évi programban helyet kapott jó néhány magyar rockbanda, és néhány külföldi zenekar is. Nézzük akkor a már biztos fellépőket! 🙂 

A húzónevek között olyan zenekarokat találunk, mint a Road, a Leander Kills, a Pokolgép, a Rómeó Verzik, az Aurora, és a Junkies akusztikus formációja.

A fellépők sorát erősíti még a Black Mamba Olaszországból, az Alcohol, a Vambo Angilából, a Phrenia Vajdaságból, a Twister, a Stula Rock, Kőváry Péter és a Royal Rebels, és a Pair o’ Dice, a Rammstein Show by Feuer Frei, az Alice Cooper Show by Where Is Cooper és az End of Paradise.

Hamarosan mondjuk a többi nevet is, addig is érdemes követni a rendezvény Facebok oldalát, és ha az eddigi kínálat megtetszett, csatlakozni az eseményhez.

https://www.facebook.com/RockandRollCamp/

https://www.facebook.com/events/2002221283326493/