A balatonszemesi RockPart fesztivál idén június 23. és 25. között kerül megrendezésre, és a korábban bejelentett Apocalyptica, Gamma Ray, TesseracT, Eluveitie, Tankcsapda, Ossian koncertek után tegnap délután az is kiderült, hogy június 25-én, szombaton, a holland Delain is fellép az idei RockParton. A Charlotte Wessels vezette holland csapat február 19-én Lunar Prelude címmel egy új EP-vel jelentkezett. A Napalm kiadónál megjelent anyagon két vadonatúj szerzemény szerepel, a Turn The Lights Out, illetve a Suckerpunch, melyhez klip is készült. A banda emellett új verzióban rögzítette a legutóbbi, 2014-es The Human Contradiction anyag Don’t Let Go dalát, illetve négy koncertfelvételt és a Suckerpunch nagyzenekari változatát is feltették a kiadványra.

Egy zúzós, vegytiszta rock/metal programcsomagot kapunk az arcunkba idén nyáron. Mert igen, 2016-ban is 3 napon át tartó őrület lesz a Balaton partján, Balatonszemesen.

Kedvezményes bérleted már 9900 Ft-ért megveheted a rock paradicsomba! Légy az első 500 ember között és kempingezz ingyen a fesztivál helyszínén, hogy egy percre se kelljen eltávolodni a bulitól.’

Tudod, már hol találkozunk június utolsó hétvégéjén? Persze, hogy Balatonszemesen, a RockPart’16-on! Ha még mindig nem ismernéd, a RockPart egy olyan fesztivál, ami után hazatérve már nem leszel ugyanaz az ember. Mert megváltoztat, felszabadít, új barátokkal és feledhetetlen élményekkel gazdagít. Ahogy a hőmérők higanyszála felszökik, úgy indul be a balatoni nyár, úgy indul be június utolsó hétvégéjén a RockPart’16!”

2016-ban is Rock, Metal, Balaton, RockPart’16!

Jegyvásárlás – katt ide!