A nagy érdeklődésre való tekintettel megválaszolunk pár általános kérdést:
– a szuper olcsó hetijegy (5.990.-Ft/hét) ugyan soha nem látott mértékben fogy, de a kapuzárás veszélye nem fenyeget minket, hiszen ha kell, rugalmasan alakítjuk ki a fesztiválváros elrendezését, és újabb campingek megnyitására is van lehetőségünk!
– kollégiumi szálláshelyeket viszont érdemes mielőbb foglalni azoknak, akik nem elégednek meg a sátortáborok luxus hangulatával. Mindezt az ANK Középiskolai Kollégiumban közvetlenül telefonon, a +36/72-550-644-es telefonszámon tudjátok megtenni. A korábbi évekhez hasonlóan a kollégium közelében áll majd meg a fesztivál hivatalos buszjárata, így a haza- és visszajutás egészen hajnali négy óráig megoldott lesz az itt megszállók számára is.
– ne feledjétek, hogy a brutális születésnapi kedvezmény június 20-ig tart, bár utána is 20% kedvezményt biztosítunk a helyszínen megváltott bérlet árához képest!
– sokan érdeklődtetek Erdélyből is, igen, ott is lehet elővételben jegyet kapni, dolgotokat megkönnyítendő a részleteket kiírtuk külön a jegyinformáció menüpontban.
– a vasúti kedvezményről is sokan kérdeztetek minket, természetesen csak a teljes áru menetjegy összegéből biztosít a MÁV 50% kedvezményt, vagyis egyéb kedvezménnyel (pl.: diák, nyugdíjas, 25 év alatti stb.) ez össze nem vonható! Váltasz jegyet a fesztiválra, azt a helyszínen lepecsételteted, és a visszautat ingyen kapod. Célszerű! A hagyományos közös vonatozás élményét az idén külön rocker-vonat fokozza majd, részletekről a későbbiekben.
– “Most akkor egy hetes a fesztivál?” IGEN! Július 5. hétfőn 12 órakor nyitnak a kapuk és július 12. hétfőn 12 órakor zárjuk be azokat! A nulladik nap és a vasárnapi születésnapi parti programját jövő héten ismerhetitek meg, csakúgy, mint az egyéb programjaink menetrendjét!
– Ezen a hétvégén (június 4-5.) pedig a 4 év után búcsúzó pécsi Toxic Music Club-ban tartjuk a mára már szokásos Rockmaraton Party című rendezvényünket, azaz megkezdjük a visszaszámlálást. A két nap fellépői: Prosectura, Nightquest, Metallust, Clash City Rebels, Blitzkrieg, Triton, Kutyával Őrzött Terület. A baráti jegyárért cserében, nem csak elmondhatod, hogy ott voltál a legendás klub záróbuliján, és nem csak őrült jó koncerteken vehetsz részt, de Rockmaraton belépőket és relikviákat is nyerhetsz! Ki ne hagyd!