Idén július 11-én vasárnap a fesztivál zárónapján ünnepeljük a rendezvény pécsi fennállásának 10. születésnapját. A családias szülinapi zsúron fellép 1-2 tökös banda, kicsapolunk 10 hordó sört, kisorsolunk 10 hetijegyet a jövő évre, megrendezzük a vizes póló verseny szuperdöntőjét, és egy csomó vetélkedőt meg játékot, aztán megnézzük együtt a Futball Világbajnokság döntőjét egy 8X12 méteres óriáskivetítőn, és méltó befejezésképpen iszunk egészen reggelig!

A foci VB többi meccseit is megnézhetitek a héten, a fesztivál területén több helyszínen is helyezünk el projektorokat, az Off-Rock tanya pedig csapat versenyeket szervez a focirajongóknak, a VB-t megnyerő válogatott szurkolói kereskedelmi mennyiségű szeszes italt nyerhetnek a zárónapon. Az 50%-os vasúti kedvezmény részletei is felkerültek a weboldalra, éljetek vele minél többen, de ne feledjétek, hogy más kedvezményekkel nem összevonható! Kiváló médiapartnerünk a Rockerek.hu portál szervezésében indul július 5-én a “rocker vonat” Budapestről, ami felejthetetlen négy órával kecsegtet, ráadásul a nulladik napon fellép egy csomó pécsi banda és korán érkezők kapják mindig a legjobb helyeket. Szóval igazi Rockmaraton rajongóknak mindkét ráadás napon kötelező a részvétel!

Nyilvánosságra hoztuk az étel-ital árakat is, amik fesztivál viszonylatban igen kedvezőek: 600-ért lesz menü, meg olcsó lesz a lángos és a tócsni is, lesznek tészták, meg pörköltek, sőt vega kaja is lesz a lámáknak!

A jegyek továbbra is jól fogynak, de senki ne féljen a fesztivál területe nem tud megtelni, a kempinget a többszörösére növeltük. Viszont a kollégiumi szállásokat időben foglaljátok le, mert ott limitált a férőhely.

És senki ne feledje: csak JÚNIUS 20-IG kapható 5990.- Forintért akciósan a hetijegy! Tessék elmenni és megvenni időben!!!