A tavalyi Rockmaraton leginkább a Megadeth utolsó pillanatban megtett koncertlemondása miatt lett emlékezetes, de a szervezők nem adják fel, jövőre is lesz Rockmaraton!. Az időpont július 11-16., a helyszín ismét Dunaújváros. A jövő héttől már el is indul a jegyértékesítés, továbbá az idén elmaradt Megadeth buli miatt is kárpótolni fogják a regisztrált napijegyeseket a fesztivál szervezői.

„Hónapok teltek el azóta, hogy túléltük a világtörténelem leghosszabb, legkeményebb és talán legnehezebb rockfesztiválját”, tette közzé a Rockmaraton szervezőgárdája. „A hosszú hallgatás alatt, a színfalak mögött végig azon dolgoztunk, hogy életben tarthassuk ezt a huszonhér éves legendát. Most végre boldogan és biztosan jelenthetjük: 2017. július 11-16. között ismét Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten várja a Rockmaraton fesztivál hazánk legkirályabb közönségét! Ahogyan ígértük, az elmaradt Megadeth-koncert miatt is kárpótoljuk a regisztrált napijegyeseket: a 2017-es fesztivál egy tetszőleges napján ingyenesen vehetnek részt – a részletekről az érintetteket e-mailben tájékoztatjuk.”

Ahogyan eddig, jövőre is érkezik Rockfater és persze a megszokott hangulat is garantált, így mostantól folyamatosan jönnek majd a szervezők a friss információkkal, jövő héttől indul a jegyértékesítés, és az első fellépők nevei is megérkeznek. Részletek folyamatosan itt.