Programok, játékok

Idén is közös sátorban képviselteti magát az ország legnagyobb Rock zenei közösségi portálja a Rockerek.hu és a Rockvilag.hu Online rock rádió.  Idén a tavalyinál is jobb programokkal és eseményekkel várnak benneteket a szervezők.  A korán kelőket jóféle feketével fogadják, majd vidám versenyekkel várják a másnapos sörözgető népet. Lesz sörpörgő, sörgurító, adj király katonát és vízivó-verseny, de akár sakkozhattok, kártyázhattok, dartsozhattok is. Rockzenei tudásotokról kvízben adhattok számot. A nyertesek jutalma természetesen jó hideg sör és zenekaros ajándékcsomag! A magányos, társra kiéhezett rockerek, feltéve, ha van elég sörük- pasi- és csajárverésen vásárolhatják meg jövendőbelijüket!

Közönségtalálkozók a Rockerek.hu & Rockvilag.hu standon

Idén nem csak egymással, hanem kedvenc bandáitokkal is találkozhattok! A hét minden napján több kiváló magyar zenekar teszi tiszteletét a közönségtalálkozón, ahol lehetőségeket nyílik elmondani véleményeteket a koncertről, aláírást kérni, fotót készíteni, és személyesen megismerkedni kedvenceitekkel. Már számos zenekar jelezte részvételét, de folyamatosan kapjuk a visszaigazolásokat a továbbiaktól. Amennyiben kedvenc bandád fellép a Rockmaratonon, és szeretnél a tagokkal személyesen találkozni, nincs más dolgod, mint írni a csapatnak, és ha elég meggyőző vagy kérésed teljesülhet. Néhány banda, akik biztosan ott lesznek: Rómeó Vérzik, Nevergreen, Virrasztók, Cojones, Sear Bliss, Christian Epidemic, Agregator, Tűzmadár, Bloody Roots, Up The Irons, Watch My Dying, Leander. A további neveket és a pontos időpontokat, a részletes programmal együtt megtalálhatjátok a sátor oldalára kifüggesztve, valamint a rockerek.hu, és a rockvilag.hu oldalakon.

Rockmaraton a Rádióban

A Rockvilag.hu online rock rádió segítségével egész nap hallgathatod a Rockmaratonon fellépő kedvenceidet, hiszen a Rockvilág külön fesztivál csatornát indított, amelyen egész nap a Rockmaratonon fellépő csapatok dala hallhatóak. Hétfőtől pedig egész héten a Rockmaraton a téma az élő műsorokban is. A hétköznaponként jelentkező Rockvilág című műsorban minden nap 15-17óráig a Rockmaraton fellépői szolgáltatják a fejrázásra valót. Ezenkívül sok hírrel, információval is gazdagodhattok a fellépőkről, ha a műsor hallgatása mellett döntötök.