A második alkalommal megrendezésre kerülő rock fesztivál, az Abaliget Prog Camp 2019-ben is 3 napra rendezkedik be az abaligeti kempingbe. Az idei fellépők között szerepel a Special Providence, és a koncert mellett egy workshopot is tartanak, amire előzetes regisztráció szükséges. A teljes kurzus ára 2500 Ft/fő, összesen 120 perc. Markó Ádám (dobok), Fehérvári Attila (bass), Kaltenecker Zsolt (keyboards), Alek Darson (gitár)
A workshopra itt lehet regisztrálni: abaligetprogcamp@gmail.com

Pozitívan megyünk neki az idei fesztiválnak is, mert nagyon jó a zenekari kínálat mind 3 napra. A fesztiválon kempingezési lehetőség adott. Ha nem sátorban szeretnél megpihenni, akkor a Prog Camp területétől kb. 100 méterre turista szállások találhatóak. Ezen a linken lehet keresgélni szállás ügyben: http://www.abaliget.hu/szallashelyek

A fellépők: 

Promo első nap: https://youtu.be/9YWQMRJOeOA

Promo második nap: https://youtu.be/KMbrnOc0UcI

Promo harmadik nap: https://youtu.be/U8bgr_xACoM

Aki ott volt a 2018-as első Prog Camp-en, az szívesen tér vissza, abban biztosak vagyunk. Nagyon örülünk annak is, hogy a jó hírünk sok mindenkit elért azóta.

Továbbra is kézműves sörök és kemencében sült ételek várnak rád. A fesztivál közvetlen szomszédságában hűsölhetsz az abaligeti tóstrandon.

Kövesd az ABALIGETPROGCAMP Facebook és Instagram oldalát, garantáltan mindenről értesülni fogsz, ami fontos a fesztivállal kapcsolatban.

Facebook: https://www.facebook.com/abaligetprogcamp/

Tegyétek magatokat szabaddá és augusztus 16-18 között találkozunk Abaligeten!

Esemény: https://www.facebook.com/events/354411572009505/

Az 3 napos bérletet elővételben ide kattintva a Ticketportálon lehet beszerezni 6000 Ft-ért:

http://bit.ly/2Q2fUtk

3 napos bérlet a fesztiválon is megvásárolható.

Napijegyek csak a fesztiválon érhetőek el: 2500 Ft/nap.