Teljessé vált az idén dupla nagyszínpaddal készülő huszadik FeZen fesztivál külföldi fellépőinek névsora.. A rock-metal nagyszínpadon a Within Temptation, DevilDriver, Finntroll, Powerwolf mellé érkezett az Anthrax, a The Cult, a Guano Apes, a The Subways, a The 69 Eyes, és a ragga-metal császár Skindred is tiszteletét teszi Székesfehérváron. A világ egyik legjobb koncertzenekara évente kétmillió rajongó előtt bizonyítja, hogy kihagyhatatlan minden fellépésük.

Bérletakció: 13590 Ft

Napijegy:
04.11-ig: 5390 Ft

Diákjegy:
3900 Ft
(érvényes diákigazolvánnyal valamint személyigazolvánnyal melyet a belépésnél ellenőriznek)

Jegyek – katt ide!

Természetesen nem csak a külföldi zenekarok kapnak nagy hangsúlyt, a rock-metal és az alter-pop közönség is találkozhat hazai kedvenceivel.

A névsor rangidőse a Lord zenekar, akik már 44 éve tapossák az utat a magyar hard rock zenekaroknak. Az egyik legösszetartóbb közönséggel rendelkező szombathelyi banda, természetesen idén sem hagyhatja ki a FeZent. Szintén a magyar hard rock legendák sorát és a fesztivál rock-metal vonalát erősíti majd a P. Box csapata. Itt lesz a tavaly már tizenöt éves jubileumát ünneplő Depresszió, és természetesen nem hiányozhat a 2015-ben mindenkinek M.A.T.T.-ot adó Road sem.

Két búcsú is várható az idei FeZenen, hogy könnyes vagy inkább fejletépős, az majd augusztusban derül ki, de az már most eldőlt, hogy a Blind Myself és a Demonlord is itt adja utolsó székesfehérvári koncertjét. A metal folkos verzióját kedvelők biztosan nem hiányoznak majd a Dalriada koncertjéről, a szimfonikusabb hangzást keresőknek pedig a Tales Of Evening lesz kötelező program.

Ha viszont egy kis ‘klasszikusra’ vágyna valaki, irány az idén már 26 éves Omen zenekar fellépése, de a Wisdom buliját sem érdemes kihagyni. Aki pedig punk-rockos lendületre vágyik, annak a Dorothy csajtrió adhat ízelítőt pörgős rock and rollból.