Június 4-én robbant a bomba, miszerint változás állt be a FEZEN nagyszínpadán! Nagyjából egyszerre érkezett a hír a The Cult és az Anthrax zenekaroktól – komolyabb magyarázat nélkül, “vegyes körülmények”-re hivatkozva -, hogy az élő szerződés ellenére mégsem tudnak fellépni idén Székesfehérváron. A fesztivál szervezői külföldi zenekarokkal pótolják a kiesőket: csütörtökön Yngwie J. Malmsteen és a DIO Disciples érkezik a FEZEN-re, most pedig az is kiderült, hogy az Alexi Laiho vezette Children Of Bodom veszi át az Anthrax helyét augusztus 3-án.

Yngwie Malmsteen-t azt gondoljuk, nem igazán kell bemutatni – nagy örömmel jelentjük, hogy augusztus 4-én, csütörtökön a neoklasszikus metal keresztapját köszönthetjük a FEZEN Fesztiválon! A gitáros legenda mellé csatlakozik aznap a Dio Disciples nevű szupergroup is, akik nem akármilyen DIO emlékzenekar: tagjait többek között az AC/DC, a Judas Priest és a Lynch Mob formációkból is ismerhetjük.

A változásra való tekintettel természetesen a szerdára és csütörtökre váltott napijegyek június 30-ig visszaválthatóak a vásárlás helyén, a vásárolt áron, vagy tetszőlegesen, egy másik választott napon felhasználhatóak a helyszínen.