Unod a Valentin-napot, de a csajod odavan érte? Bírod a szerelmesek ünnepét, de a pasid hallani sem akar róla? Tudunk valamit, ami mindkettőtöknek jó lesz – és nem csak február 14-én. Amitől még akkor is szeretni fogod a Valentin-napot ha most pont nincs senkid. A kezedbe adjuk a Hegy’randibérletet, amivel majd becsajozol a Hegy’en, vagy megtalálod a pasit, akit kerestél.

Ha eddig utáltad is a Bálint-napot, adunk rá okot, hogy megkedveld. A páros Hegy’randibérletet kivételes, ünnepi áron veheted meg magadnak és annak, akit a zenén, a Hegyalján és a sörön kívül a legjobban szeretsz.

Ha nincs még senki, akit szívesen vinnél a Hegy’re, hát készülj fel a tisza-parti fesztiválromantikára! Különleges akcióban, csak egy napig a tavalyi árnál is olcsóbban juthatsz hozzá a páros Hegy’bérlethez, ami belépőt jelent az egy hetes fesztiválkalnadozásba.

Tehát most hétfőn hagyd ki a virágboltokat és a fehérnemű-üzleteket, felejtsd el a geil ajándékokat! Irány a Ticketportal, az Interticket vagy a Ticketexpress hálózat valamelyik irodája, hogy ne csak a hétfő esti összebújáshoz, de a forró nyári kalandokhoz is megszerezd a bérletet. Randibérlet Tokaji borral – egy vérbeli hegyaljás hogyan ünnepelhetné másként a szenvedélyek napját?

A két főre szóló Hegy’ randibérletet kizárólag 2011. február 14-én válthatsz, a Ticketportal, az Interticket és a Ticketexpress hálózat irodáiban. A páros bérlet kedvezményes ára 26.000 Forint, amiért két darab bérletet kapsz. Az akciós bérlet vásárlásakor sajnos nem tudod beváltani csekkjeidet, utalványaidat, de a hagyományos Hegy’bérleteket, jegyeket továbbra is vehetsz ezekkel.