Sziasztok, sziasztok!
Néhány rajongónk már hiányolta az új “event-et”, nos megérkezett! Itt az új év és mi szeretnénk Nektek egy kis nyereményjátékkal kedveskedni!

A feladat: Készítsetek magatokról, barátaitokról fényképet vagy videót extrém, vicces, őrült, beteg szituációban, helyen / helyeken, a lényeg, hogy a képen olyan SZINes relikviák legyenek, (rajtatok, mellettetek vagy akárhol a képen illetve a videón)amit a SZINen szereztetek be. Lehet az az ajándékboltban vásárolt cipő, tanga, boxer, polo, bármi, akármi csak SZINes legyen)! (de nem haragszunk meg a karszalagért és a REpohárért sem)

A relikvia egyébként bármilyen évjáratú lehet. (Jótanács: Próbáljátok meg minél viccesebb alkotást feltölteni, mert az sok lájkot hoz:)) Ha ez meg van töltsétek fel a SZIN facebook oldalára és zsebeljétek be a like-okat! Aki a legtöbb hüvelykujjat gyűjti az lesz a győztes.

A játék a Vizes élőhelyek világnapján február 2-án 18:00-kor zárul.

Nyeremények:
Az első három legtöbb like-ot kapó kép, videó, alkotás 1 db 2011-es SZIN bérletet nyer. (természetesen fejenként, ha a képen többen vagytok, akkor a kép feltöltője lesz a nyertes). Emellett a bajnoknak (legeslegtöbbmennyiségűlájk) felajánlunk 1 darab 1 napra szóló VIP backstage pass-t, amivel bemehet a nagyszínpad mögé és meglesheti, hogy milyen az élet a kulisszák mögött:).

A játékban csak olyan képpel vehetsz részt, ami szerzői jogilag a te tulajdonod és tartalamilag nem sérti semmilyen magánszemélynek, jogi személynek, társadalmi csoportnak (vallás, etnikai csoport,…) érdekeit, jogait.

A játékban való részvételeddel ezt a feltételt elfogadod.

Kellemes feltöltögetést és lájkolást:)! Sok sikert!